Top 100 orase de vizitat cel putin o data in viata – Partea VII-a

Continuam top-ul celor mai frumoase orase si sate din lume cu cateva destinatii incarcate de istorie:

Loc 31 – Istanbul, Turcia – Orasul in care cultura estica o intalneste pe cea vestica se intinde pe 2 continente si este faimos pentru Marele Bazar, colectia magnifica de moschee si locuri ce incorporeaza milenii de istorie.

loc31

Loc 32 – Hanoi, Vietnam – Un oras superb in care puteti gusta din stilul de viata traditional asiatic. Si nu uitati sa incercati mancarea specifica. Poza ii apartine lui Vincenzo Tessarin.

loc32

Loc 33 – Amsterdam, Olanda – Cu unul din cele mai inalte standarde de viata, Amsterdam este faimos atat pentru cartierul “Red Light District” cat si ca¬†un oras cultural plin de muzee. Daca ajungeti sa-l vizitati nu trebuie sa uitati sa incercati si celebrele cafenele.

loc33

Loc 34 – Luxor, Egipt – Situat pe malul Nilului, Luxor este cel mai grandios oras antic si este aproape perfect conservat. In proximitatea sa se afla Karnak, Theba si Valea Regilor care sunt locuri deosebite pentru iubitorii de istorie. Poza a fost surprinsa de Pablo Charlon

loc34

Loc 35 – Zona rurala, Vietnam – Dupa ce ati vizitat capitala Hanoi, nu uitati sa va petreceti macar cateva zile intr-unul din multe sate din Vietnam unde stilul de viata relaxat va va deconecta de la graba cotidiana. Poza ii apartine lui Weerapong Chaipuck

loc35

Sursa: http://www.huffingtonpost.com/minube/the-top-50-cities-to-see_b_5547308.html
http://www.architecturendesign.net/32-beautiful-tiny-villages-around-the-world/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *